Styling advies

 

Weet u zich geen raad met een bepaalde kamer of dat ene hoekje in huis? Met enkele kleine meubels en accessoires uit onze onze winkel kunnen we bij u thuis een hoekje aankleden in de landelijke sfeer. Met enkele aanpassingen en een zorgvuldige styling zorgen we ervoor dat uw woning er stoer, sober en sfeervol uitziet.

Heeft u iets moois gezien op de site of in onze zaak? Dan komen wij graag naar u toe om de gekochte items bij u in huis te stylen.

Wist u dat we ook meubels zandstralen of restylen? Wij restylen en verven uw bestaande meubels met speciale technieken met onze mooie krijtverven, zodat het weer past binnen uw landelijke interieur.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

        

Bij deze klant hebben wij mogen helpen met de badkamer te restylen.Ze hebben bij ons de tegels, oude deuren en de verf gekocht en samen hebben we een plan gemaakt van hoe het moest worden. Er waren al elementen die hergebruikt moesten worden. De klant is na ons advies aan de slag gegaan met een vakman die alles geplaats heeft. Als laaste mochten wij de badkamer nog gaan stylen met allemaal mooie accessoires.

© 2012 - 2020 frissenrustiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel