Frissen Rustiek is sinds 2016 officieel sterdealer van Carte Colori krijt- en kalkverven. In onze winkel zijn diverse ondergronden geverfd met krijt- en kalkverven van Carte Colori zodat u kunt zien hoe de verf uitpakt. Wij hebben een ruime keuze prachtige kleuren op voorraad en door onze jarenlange ervaring in het werken met deze producten kunnen wij u goed adviseren en tips geven over het gebruik van Carte Colori krijt- en kalkverven.

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Naast deze authentieke kalkverf en stucproducten heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals krijtverf, lakverf, projectverf, vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis.

Alle producten van Carte Colori worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt. De beste authentieke materialen geven elke ruimte, oud of nieuw, een prachtige sfeer. De producten van Carte Colori voldoen uiteraard aan alle milieu- eisen en zijn ontwikkeld volgens de meest duurzame technieken.

Kom eens kijken bij Frissen Rustiek en laat je verassen door de mooie matte kleuren! Voor een kleuradvies bent u van harte welkom in onze winkel of op afspraak bij u thuis.

 

Bekijk hieronder een filmpje over het aanbrengen van kalkverf van het merk Carte Colori

© 2012 - 2020 frissenrustiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel